برگردان
۹
· مشخصه کردوکار همبود اقتصادی اروپا در تشکیل «بازار مشترک»، تضاد عمیق میان کشورهای عضو همبود اقتصادی اروپا، یعنی میان انحصارات آلمان غربی، فرانسه و بریتانیای کبیر (تمایلات سرکردگی جویی) بوده است.
۱۰
· این تضادها در سال های اخیر حدت و شدت گرفته اند.
· به ویژه با عضویت بریتانیای کبیر در ماه مه سال ۱۹۶۷ و دیگر کشورهای عضو «اتحادیه تجارت آزاد اروپا» در همبود اقتصادی اروپا.
۱۱
· پس از ارائه راه حال های مصالحه مختلف، با گذشت زمان، بریتانیای کبیر، ایرلند، دانمارک و نروژ در ۲۲ ماه ژانویه سال ۱۹۷۲ تقاضای عضویت در همبود اقتصادی اروپا دادند و در اول ماه ژانویه سال ۱۹۷۳ عضو شدند.
۱۲
· جنبش خلقی نیرومندی در این کشورها بر ضد عضویت در همبود اقتصادی اروپا تشکیل یافت و اکثریت جمعیت کشور نروژ، در همه پرسی ئی، مخالفت خود را با آن اعلام داشت و حکومت را مجبور به صرفنظر از عضویت ساخت.
۱۳
· همبود اقتصادی اروپا در جوار ایالات متحده امریکا و ژاپن به صورت «مرکز اصلی رقابت (حریفیت) امپریالیستی تبلور یافت و به توسعه مبارزه رقابت آمیز اقتصادی و سیاسی میان این کشورها منجر شد.»
۱۴
· همبود اقتصادی اروپا با دیگر «همبودهای اروپایی» برای ذغال سنگ و پولاد و همبود اتمی، ارگان های مشترک، شورای وزیران و به مثابه ارگان مجریه، کمیسیون مشترک دارد که محل اجلاسش شهر بروکسل و یا لوکزمبورگ است.
پایان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر