برگردان
شین میم شین
(۲۰ ماه فوریه سال ۲۰۲۳)
آشپزخانه
۸
اگر گوشت سرخ کردنی به موقع پخته نشد، آن را لایه لایه ببرید و همراه با سوس مربوطه در ماهتابه حرارت دهید.
پس از ده دقیقه، حتما آماده می شود.
۹
اگر به روی گوشت سرخ کردنی (کباب) خوک
چند بار آبجو ریخته شود،
لطیفتر و خوشمزه تر می گردد.
۱۰
مزه نمونه وار گوشت بره و گوسفند
تعدیل می شود،
اگر شبی در شیر کره (شیر باقیمانده پس از کره زنی) خوابانده شود.
۱۱
گوشت شکار، مزه جانبی نمونه وار خود را از دست می دهد،
اگر شبی و یا مدت بیشتری در شیر کره (شیری که پس از کره زنی باقی می ماند)، جرعه ای شراب سرخ، سرکه و ادویه جات خوابانده شود.
ادامه دارد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر