برگردان
اوتوریته در سوسیالیسم
۱
· اوتوریته کاملا دیگری را احزاب مارکسیستی ـ لنینیستی و رهبری آنها در جریان مبارزه طبقه کارگر در راه رهایی طبقه کارگر از استثمار و ستم کسب می کنند.
۲
· این اوتوریته مبتنی بر دو امر زیر است:
الف
· اولا مبتنی بر این است که این احزاب منافع طبقه کارگر و کلیه زحمتکشان را می شناسند، در آماجگزاری های برنامه خود فرمولبندی می کنند و به مبارزه فداکارانه ای در راه اجرای آنها اقدام می کنند.
ب
· ثانیا مبتنی بر این است که زحمتکشان سیاست این احزاب را می فهمند ، تکالیف جامعتی آنها را درک می کنند و در مبارزه بحق طبقه کارگر صف آرایی می کنند.
۳
· اوتوریته به مثابه مناسبت جامعتی در سوسیالیسم کیفیت نوینی کسب می کند.
۴
· کیفیت نوین اوتوریته در سوسیالیسم این است که کلیه اعضای جامعه نقش رهبری طبقه کارگر و حزب مارکسیستی ـ لنینیستی اش و اوتوریته دولت را به رسمیت می شناسند.
· برای اینکه اینها نماینده منافع کل خلقند.
· مراجعه کنید به طبقه کارگر
۵
· انضباط جامعتی با تحکیم دم افزون وحدت سیاسی ـ اخلاقی خلق رفته رفته خصلت انضباط آگاهانه و داوطلبانه به خود می گیرد.
۶
· اوتوریته در جامعه سوسیالیستی مبتنی بر درک این ضرورت است که هنجارهای رفتار جامعتی تدوین شده تحت رهبری طبقه کارگر و حزبش و با همکاری کلیه شهروندان در حوزه های مختلف حیات جامعتی رعایت شوند.
۷
· اخلاق سوسیالیستی به این معنا، رفته رفته مؤثریت بزرگی کسب می کند.
· مراجعه کنید به اخلاق
۸
· اوتوریته در چارچوب جامعه سوسیالیستی به میزان دم افزونی اکتیویته (فعالیت آگاهانه)، تنظیم و شرکت آگاهانه و داوطلبانه در رهبری دولت است که بدین طریق هر چه بیشتر تحکیم می یابد.
۹
· اوتوریته رشدیابنده دول سوسیالیستی در جهان، مبتنی بر اصول سیاست خارجی سوسیالیستی است که مبنایش را انترناسیونالیسم پرولتری و پیشبرد سیاست همزیستی مسالمت آمیز تشکیل می دهند.
· مراجعه کیند به انترناسیونالیسم پرولتری، همزیستی مسالمت آمیز
۱۰
· اوتوریته سوسیالیستی مخالف هر نوعی از اوتوریته است که مبتنی بر ستم و سرکوب توده زحمتکش توسط اقلیت استثمارگر، ترس، مکر، عوامفریبی، سنن فرتوت، ایمان کورکورانه و کیش شخصیت باشد.
پایان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر