برگردان
۱
· تأمین کارگران به قرار دادن مواد مصرفی و حوایج روزانه و خدمات در اختیار زحمتکشان در کارخانه ها و یا در حوالی کارخانه ها اطلاق می شود.
۲
· تأمین کارگران به بخشی از شرایط کاری و حیاتی زحمتکشان اطلاق می شود.
۳
· تأمین کارگران یکی از مهم ترین وظایف سیاست اقتصادی و سیاست اجتماعی بوده که در پلنوم هشتم حزب سوسیالیستی واحد آلمان تصویب شده بود.
۴
· هدف از تأمین کارگران به شرح زیر بوده است:
الف
· تأمین سلامتی و تندرستی زحمتکشان
ب
· ارتقای راندمان کار آنها
پ
· تمدید مدت فراغت آنها
۵
· تأمین کارگران قبل از همه به قرار دادن اغذیه گرم و سرد در اوقات فراغت (استراحت) از کار و مشروبات غیر الکلی و مقوی در اختیار زحمتکشان با در نظر گرفتن شیفت کارخانه ها مربوط می شد.
۶
· تأمین کارگران به عهده آشپزخانه های کارخانجات، رستوران های کارخانجات، اماکن صرف صبحانه و فروشگاه های تجارت سوسیالیستی در کارخانجات محول شده بود.
۷
· وظیفه تأمین کارگران عبارت بود از تضمین تغذیه به لحاظ بیولوژیکی کامل زحمتکشان بود.
۸
· تجهیزات مناسب برای حمل و نقل از قبیل ماشین های حمل و نقل و یا اوتومات های حاوی رستوران و عرضه مشروبات و غیره برای تأمین سریع کارگران و جلوگیری از اتلاف وقت آنان بودند.
۹
· مراکز مربوط به خدمات از قبیل کارهای خیاطی و کفاشی و سلمانی و غیره می بایستی کارگران را از اتلاف وقت برای پیدا کردن خیاطی و کفاشی و سلمانی و غیره بی نیاز سازند.
۱۰
· هدف از تشکیل مراکز خرید و فروش مواد غذایی و مشروبات و کالاهای دیگر در کارخانجات و یا در حوالی کارخانجات نیز همین بود.
۱۱
· بدین طریق می بایستی بر حسب شرایط کارخانجات و محلات، دسترسی زحمتکشان به کالاهای مورد نیاز تسهیل شود و از اتلاف وقت آزاد آنان جلوگیریبه عمل آید.
۱۲
· بدین طریق به ویژه برای زنان زحمتکش تسهیلاتی فراهم می آمد و مدت زمان فراغت آنان طولانی تر می گردید.
پایان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر