برگردان
۱۰
· تحت شرایط جامعتی مالکیت خصوصی بر وسایل تولید و تحت شرایط تقسیم طبقاتی جامعه، کردوکار آگاهانه بشری اما به اثرگذاری هایی منجر می شود که از نتایج گرایشات بی واسطه آگاهانه و نقشه ریزی شده در ذهن در روند تمامجامعتی که توسط عاملین (عمل کنندگان) نه آگاهانه خواسته شده اند و نه پیش بینی شده اند، فراتر می روند.
· این نتایج، ناخواسته و ناآگاهانه پدید می آیند.
۱۱
· مناسبات اجتماعی مبتنی بر مالکیت خصوصی بر وسایل تولید مانع شناخت قانونمندی های توسعه جامعتی و استفاده از آنها می شوند.
· مراجعه کنید به مناسبات تولیدی
۱۲
· روند جامعتی توسعه در نظامات جامعتی ماقبل سوسیالیستی، هر چقدر هم که مبتنی بر مؤثریت آگاهانه افراد و طبقات، اراده و خواست آگاهانه آنها و به ویژه اهداف آگاهانه آنها باشد، در کلیتش به همان اندازه کمتر تحت کنترل آنها ست.
· در کلیتش خودرو، کور و خودپو ست.
۱۳
· تنها با تشکیل طبقه کارگر، با بلوغ شرایط رهایش طبقه کارگر و با تحقق رسالت تاریخی طبقه کارگر، شرایط اوبژکتیو و سوبژکتیو گذار از خودپویی عمل جامعتی به آگاهی عمل جامعتی میسر می شود.
۱۴
· طبقه کارگر تنها طبقه اجتماعی ئی است که قادر به اعتلا به سطح آگاهی است:
الف
· برای اینکه منافع طبقاتی اش طالب نفی مالکیت خصوصی و آنارشی تولید است.
ب
· برای اینکه طبقه کارگر تنها طبقه اجتماعی است که با رهایش خویش، کل جامعه را رهایی می بخشد و بدین طریق تقسیم طبقاتی جامعه را از بین می برد.
پ
· برای اینکه طبقه کارگر قاطعترین و پیگیرترین طبقه اجتماعی است که در کشف قوانین توسعه جامعتی ذینفع است.
۱۵
· گذار از خودپویی به آگاهی، نخست در چارچوب خود جنبش کارگری در روند آگاه گشتن به منافع منطبق بر جایگاه واقعی خود و در روند تبدیل کارگران به نیروی سیاسی مستقل (خودمختار) صورت می گیرد.
۱۶
· این وقوف به جایگاه خود و وظیفه تاریخی خود را اما طبقه کارگر نمی تواند به تنهایی به دست آورد.
· بلکه آن در هیئت مارکسیسم ـ لنینیسم به مثابه نتیجه توسعه فکری سوسیالیستی ـ انقلابی پدید می آید و باید به درون جنبش کارگری برده شود.
۱۷
· و این همانطور که لنین در چالش بر ضد اکونومیسم اثبات کرده، یکی از تعیین کننده ترین وظایف حزب مارکسیستی ـ لنینیستی به مثابه واحد پیشاهنگ آگاه طبقه است.
ادامه دارد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر