۱۳۹۸ دی ۱۱, چهارشنبه

دایرة المعارف جامعه شناسی مارکسیستی ـ لنینیستی (۵۲۳)

 
پروفسور دکتر
ولفگانگ ایشهورن
اریش هان
مانفرد پوشمن
روبرت شولتس
هورست تاوبرت
و
دهها تن دیگر
(۱۹۶۹)

برگردان
شین میم شین

سازمان شناسی مارکسیستی ـ لنینیستی
(علم التشکیلات مارکسیستی ـ لنینیستی)
ادامه 

۱۵
·    سازمان شناسی مارکسیستی ـ لنینیستی در مشخصات ماهوی اش، در شالوده ریزی اش و در بخش های مختلفش، با معارف حزب طبقه کارگر ، با الزامات پراتیک جامعه ای  و با معارف علمی مارکسیسم ـ لنینیسم در راه توسعه  و تشکیل پراتیک جامعه ای منطبق است.

۱۶
·    سازمان شناسی مارکسیستی ـ لنینیستی به مثابه علم الجامعه مارکسیستی ـ لنینیستی نتایج علوم طبیعی (علم الاشیاء) معینی را  به مؤثریت جامعه ای وارد می سازد.

۱۷
·    برای تشکیل سازمان شناسی مارکسیستی ـ لنینیستی به مثابه رشته علمی بغرنج با موضوع خاص خود، با وظیفه گزاری خود (تعیین وظیفه برای خود) و با مقولات و مفاهیم خاص خود که در اثر پیوست با یکدیگر، سیستمی تشکیل می یابد، منابع زیر از اهمیت خاصی برخوردارند:

الف
·    دانش تجربی ـ عملی فراگیر (همه جانبه) و معارف نظری (تئوریکی) فراگیر حزب طبقه کارگر، دولت سوسیالیستی و سازمان های جامعه ای در متفاوت ترین عرصه های حیات جامعه ای (اجتماعی) که قبل از همه در مصوبات حزبی تقریر می یابند.

ب

۱
·    رشته های علوم جامعه ای مختلف به مثابه پایه و شالوده سازمان شناسی مارکسیستی ـ لنینیستی.

۲
·    سازمان شناسی مارکسیستی ـ لنینیستی پایه و شالوده جهان بینانه و متدئولوژیکی خود را در فلسفه مارکسیستی، در تئوری جامعه سوسیالیستی، در دولت ـ تئوری و حقوق ـ تئوری و در اقتصاد سیاسی سوسیالیسم دارد.

۳
·    بر پایه (و برای تحقق) معارف و الزاماتی که به ویژه در فلسفه مارکسیستی و اقتصاد سیاسی مارکسیستی به وحدت (اینتگراسیون، همپیوندی) می رسند، نتایج و روش های مهم جامعه شناسی و روان شناسی مارکسیستی ـ لنینیستی و شالوده های تئوریکی و متدئولوژیکی مهم علم الجامعه مارکسیستی ـ لنینیستی تشکیل می یابند.

ادامه دارد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر