۱۴۰۰ مهر ۱۸, یکشنبه

اقتصاد سیاسی سوسیالیسم (۱۶)

Our vision and mission

اقتصاد سیاسی سوسیالیسم

و

کاربست آن در آلمان دموکراتیک

برگردان

شین میم شین

 

فصل اول

گذار از کاپیتالیسم به سوسیالیسم

به مثابه قانونمندی اساسی زمان ما

 

بخش اول

مارکس، انگلس و لنین

راجع به قانونمندی پیروزی سوسیالیسم

ادامه

 

۲۱

·    از تمرکز غول آسای قدرت اقتصادی و سیاسی در دست انحصارات و از این حقیقت امر که گذار به سوسیالیسم، نخست در کشورهای منفرد صورت خواهد گرفت، یعنی حاکمیت انحصارات در بخش دیگر دنیا همچنان باقی خواهد ماند، می بایستی بالضروره، استنتاجات جدیدی راجع به دیکتاتوری پرولتاریا به عمل آیند.

 

۲۲

·    این مسئله مهم را هم لنین حل کرد.

 

۲۳

·    مبارزه در راه تسخیر قدرت سیاسی  ـ همانطور که مارکس و انگلس اثبات کرده اند، همیشه مسئله سانترال (مرکزی) هر انقلاب است ـ تحت شرایط امپریالیسم، به ویژه تحت شرایط امپریالیسم در مرحله انحصاری ـ دولتی اش، اهمیت خارق العاده ای کسب می کند.

 

۲۴

·    خدمت لنین در مبارزه در راه برقراری دیکتاتوری پرولتاریا، حداقل از سه نوع زیر است:

 

الف

·    لنین اولا به اثبات نقش تعیین کننده مبارزه در راه تسخیر قدرت و به تعیین خطوط اساسی استراتژی ضرور آن تحت شرایط امپریالیسم می پردازد.

 

ب

·    لنین ثانیا حملات رویزیونیسم را در هم می کوبد.

·    حملاتی که در وهله اول بر ضد تئوری مارکسیستی ـ لنینیستی دیکتاتوری پرولتاریا متمرکز شده بودند و با توجه به منافع سرمایه انحصاری قابل درک و توضیح بودند.

 

پ

·    و نهایتا قبل از همه تحت رهبری لنین، تشکیل اولین دولت سوسیالیستی امکان پذیر گشت.

 

۲۵

·    پیش شرط لازم برای حل موفقیت آمیز مسائل (وظایف) انقلاب سوسیالیستی تحت شرایط امپریالیسم، تشکیل حزب رزمنده مارکسیستی ـ لنینیستی است که قادر به رهبری طبقه کارگر و متحدینش در مبارزه در راه تسخیر قدرت باشد:

 

الف

·    حزبی که باید حزب طراز نوینی باشد.

 

ب

·    حزبی که باید به طرز قاطعانه و پیگیری مبتنی (بنا شده) بر مارکسیسم ـ لنینیسم باشد.

 

پ

·    حزبی که باید بنا بر اصل سانترالیسم دموکراتیک به طرز مستحکمی سازمان یافته باشد.

 

۲۶

·    در آثار لنین، میان آموزه (تعلیمات) مربوط به حزب طراز نوین، تجزیه و تحلیل اقتصادی امپریالیسم و آموزه (تعلیمات) مربوط به دولت، وحدت ناگسستنی برقرار است.

 

۲۷

·    توسعه  فراتر آموزه های مارکس که توسط لنین خلاقانه صورت گرفته است، یعنی وحدت مارکسیسم و لنینیسم منبع (سرچشمه) تعیین کننده اکتوئالیته (معاصریت، فعلیت) و نیروی حیاتی مارکسیسم در حال حاضر است.

 

۲۸

·    دستاوردهای (خدمات) سیاسی، علمی ـ فنی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی اتحاد جماهیر شوروی و دیگر دول سوسیالیستی دال بر این نیروی خلاق مارکسیسم ـ لنینیسم اند.

 

پایان بخش اول فصل اول

ادامه دارد.

 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر