۱۴۰۱ اسفند ۱, دوشنبه

هزار نکته حائز اهمیت برای خانه داری و خانواده (۲)

 

برگردان

شین میم شین

(۲۰ ماه فوریه  سال ۲۰۲۳)


آشپزخانه

 

۴

باریکه گوشت کبابی

(استیک)

اگر روغنمالی شود و به طرز سبکی پوشانده شود و ۲ تا ۳ روز در یخچال نگهداری شود،

لطیفتر می شود.

 

بهتر است که گوشت فیله آویزان شود.

چون خیلی از قصابان گوشت خیلی تازه می فروشند.

 

۵

حواشی باریکه گوشت کبابی

را

همیشه

اندکی ببرید.

تا گوشت در اثر کشیده شدن باد نکند.

قبل از همه

کناره های استیک بدنه و گوشت سرخ کردنی

را

باید برید.

 

۶

بیفتک

بلافاصله پس از بریدن، باید سرو شود (خورده شود.)

اگر برای گرم نگهداشتنش در فر نگهداری شود،

رنگ گل سرخی اش را از دست می دهد.

 

۷

گوشت سرخ کردنی کوتاهمدت

را

موقع بر گرداندن

چنگال نباید زد.

چون در این صورت شیره گوشت بیرون می آید و گوشت خشک می شود.

 

ادامه دارد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر