۱۴۰۱ اسفند ۱, دوشنبه

هزار نکته حائز اهمیت برای خانه داری و خانواده (۱)

 

برگردان

شین میم شین

(۲۰ ماه فوریه  سال ۲۰۲۳)


آشپزخانه

 

۱

گوشت تازه

را

پس از خرید

بلافاصله

روغن بزنید و در ظرفی بگذارید.

آنگاه می توان آن را دو تا سه روز نگهداشت.

 

۲

گوشت را قبل از سرخ کردن، نباید شست.

اگر بر روی گوشت، تراشه های استخوان وجود داشته باشد،

بشویید، بعد با دستمال و یا کاغذ آشپزخانه خشکش کنید.

 

۳

گوشت سرخ کرده پوسته لطیفی می گیرد،

اگر عسل مالی شده باشد و بعد یکبار دیگر، با دمای بالا ده دقیقه پخته شود.

 

ادامه دارد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر