پوست کندنِ پرتقال
(۱۶ ژوئیه ۲۰۱٣)
سرچشمه:
اخبار امروز
·
پرتقال را همیشه نباید پوست کَند.
·
می توان آن را به آسانی
·
چارپاره کرد
·
و پاره پاره به نیش کشید.
·
اما در مهمانی، بهتر است
·
که کارد را هنرمندانه به دست گرفت
·
و چون ماری که پوست می اندازد
·
پوستِ پرتقال را بیرون آورد،
·
پره های هوس انگیزش را
·
بر چنبره ی پوست آن گذاشت
·
و چون پیشدستیِ رنگینی
·
به پهلودستی پیشکش کرد.
·
پرتقال را می توان
·
به شیوه های گوناگون خورد
·
و شاید انار و هندوانه را هم.
پایان
ویرایش از تارنمای دایرة المعارف روشنگری
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر