اقتصاد سیاسی سوسیالیسم
و
کاربست آن در آلمان دموکراتیک
برگردان
شین میم شین
فصل اول
گذار از کاپیتالیسم به سوسیالیسم
به مثابه قانونمندی اساسی زمان ما
بخش اول
مارکس، انگلس و لنین
راجع به قانونمندی پیروزی سوسیالیسم
۵
· از زمانی که مارکس و انگلس این استنتاجات اساسی را برای گذار از کاپیتالیسم به سوسیالیسم اثبات کرده اند، بیش از یک قرن گذشته است.
۶
· طبقه کارگر و نیروهای انقلابی متحد با طبقه کارگر در این مدت توانسته اند، تجارب نوین بیشماری کسب کنند.
۷
· اما ضمنا صحت و قوه حیاتی تزهای اساسی ئی که مارکس و انگلس توسعه داده اند، تصدیق شده است.
· این تزهای اساسی، ضمنا با تجارب و استنتاجات نوینی غنی تر گشته اند.
· تجارب و استنتاجات نوینی که در مبارزه بر ضد امپریالیسم و قبل از همه با پیروزی انقلاب سوسیالیستی کبیر اکتبر و انجام وظایف سوسیالیستی عملی کسب شده اند.
۸
· لنین تئوری انقلاب مارکس و انگلس را تحت شرایط امپریالیسم (عصری که لنین در آن می زیست، مرحله و فاز امپریالیستی کاپیتالیسم بود. مترجم) توسعه فراتر داده و تکامل بخشیده است.
۹
· لنین معارف نوین را در مبارزه در راه تشکیل حزب انقلابی طراز نوین و در مبارزه در راه پیروزی انقلاب دموکراتیکی در روسیه، تجزیه و تحلیل کرده است.
· معارفی که نتیجه گذار از کاپیتالیسم مبتنی بر رقابت بی حد و حصر به امپریالیسم بوده اند.
۱۰
· لنین در کردوکار انقلابی عملی اش و در آثارش تئوری انقلاب سوسیالیستی را که مارکس و انگلس اثبات کرده بودند، تداوم بخشیده است و با تجارب و معارف نوینی غنی تر ساخته است و تئوری مارکسیستی ـ لنینیستی انقلاب در دوران کنونی را پدید آورده است که به مثابه سلاح تیز و برای (برنده ی) طبقه کارگر در مبارزه برای تسخیر قدرت سیاسی و ساختمان جامعه سوسیالیستی به محک تجربه خورده و صحتش اثبات شده است.
۱۱
· میان تجزیه و تحلیل قوانین حرکتی کاپیتالیسم و اثبات اجتناب ناپذیری سقوط کاپیتالیسم توسط مارکس و انگلس و تعالیم (آموزه های) لنین راجع به امپریالیسم و انقلاب پرولتری وحدت ناگسستنی وجود دارد.
ادامه دارد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر