اریش هان
مانفرد پوشمن
روبرت شولتس
هورست تاوبرت
(۱۹۶۹)
برگردان
شین میم شین
جامعه شناسی
(سوسیولوژی)
ادامه
۱۰
· جامعه شناسی مارکسیستی ـ لنینیستی با حرکت از دترمیناسیون (تعین) ماتریالیستی ـ دیالک تیکی مناسبات فرد با جامعه با مناسبات تولیدی مربوطه که با سطح توسعه نیروهای مولده به طور عینی انطباق دارد، می تواند علل واقعی، قوای محرکه و قانونمندی های عمل جامعتی اعضای جامعه و روابط حاصل از آن را اثبات کند.
۱۱
· جامعه شناسی مارکسیستی ـ لنینیستی ثانیا به پژوهش قوانین خاص دینامیک (پویایی، تغیر) و ساختار هر کدام از فرماسیون های اقتصادی جامعه بشری به مثابه سیستم های تاریخی ـ مشخص روابط جامعتی می پردازد و تئوری سوسیولوژیکی عام فرماسیون اقتصادی مربوطه را عرضه می دارد.
۱۲
· جامعه شناسی مارکسیستی ـ لنینیستی با حرکت از شناخت قوانین توسعه (تکاملی) عام جامعه بشری به تجزیه و تحلیل قوای محرکه اساسی نظام جامعتی مربوطه مربوطه و حاملین (سوبژکت های) اجتماعی آن می پردازد.
۱۳
· جامعه شناسی مارکسیستی ـ لنینیستی به پژوهش عضوبندی ساختاری جامعه در پیدایش و زوال شان و به فونکسیون و اهمیت پدیده ها و روندهای مختلف برای سیستم جامعتی مربوطه می پردازد.
۱۴
· پژوهش سوسیولوژیکی (جامعه شناسی) در جامعه سوسیالیستی به پیش بینی مارکسیستی جامعه مدد می رساند و به توسعه و رهبری مبتنی بر پلان سیستم کلی توسعه یافته سوسیالیسم، زیرسیستم های آن و تأثیر متقابل آنها خدمت می کند.
ادامه دارد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر