۱۴۰۱ مرداد ۱۶, یکشنبه

فرهنگ مفاهیم سیاسی (و) وحدت سیاست، اقتصاد و ایده ئولوژی (۵) (بخش آخر)

Karl-Marx-Monument in Chemnitz.

 هیئت تحریریه کلکتیو

برگردان 

شین میم شین

 

۳۲

·    از این مناسبت (رابطه) متقابل دیالک تیکی میان سیاست، اقتصاد و ایده ئولوژی، اسنتنتاجات مهمی برای کل کردوکار حزب مارکسیستی ـ لنینیستی، دولت سوسیالیستی و کلیه ارگان های رهبری و اداری جامعه سوسیالیستی حاصل می آیند:

 

الف

·    کلیه وظایف در تشکیل جامعه سوسیالیستی توسعه یافته  باید در وهله اول به مثابه وظایف سیاسی در محتوای سیاسی شان و در نتایج نهایی سیاسی شان، یعنی به مثابه گام هایی در راه رسیدن به آماج  سیاسی  نهایی طبقه کارگر و در اهمیت آنها برای مبارزه بر ضد امپریالیسم درک شوند. 

 

ب

·    توسعه اقتصاد سوسیالیستی، میدان اصلی مبارزه سیاسی است.

 

پ

·    توسعه اقتصاد سوسیالیستی تعیین کننده محتوای سیاست است.

 

ت

·    اقتصاد و توسعه آن تحت تابعیت و تبعیت سیاست و آماج های سیاسی است.

·    اما تعیین کننده میدان عمل سیاست، در تحلیل نهایی، سطح توسعه اقتصاد سوسیالیستی و امکانات رئال ناشی (نامی، رشد و نمو یافته) از آن است.

 

ث

·    پیش شرط هر سیاست موفقیت آمیز و هر حل وظایف اقتصادی، روشنی ایده ئولوژیکی است.

·    یعنی هر سیاست موفقیت آمیز و هر حل وظایف اقتصادی، همیشه مستلزم حرکت از معارف، ارزیابی ها و هنجارهای ایده ئولوژی سوسیالیستی، استدلال ایده ئولوژیکی وظایف و تحکیم و توسعه هرچه بیشتر ایده ئولوژی سوسیالیستی است.

 

ج

·    حزب مارکسیستی ـ لنینیستی، وحدت سیاست، اقتصاد و ایده ئولوژی را سرسختانه در کل کردوکار خود در راه ساختمان سوسیالیسم و کمونیسم به خدمت می گیرد و با گرایشات مبتنی بر اکونومیسم (اقتصادگرایی) غیرسیاسی و عاری از ایده ئولوژی مخالفت می ورزد.

 

·    مراجعه کنید به اکونومیسم

 

 

اکونومیسم

(اقتصادگرایی)

 

http://mimhadgarie.blogfa.com/post/8700

 

پایان

 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر