برگردان
۱
· حلاجی استنتاجی، به بررسی معارف و مدارک (فاکت های) نظری و تجربی (تئوریکی و امپیریکی) اطلاق می شود که در بررسی های سوسیولوژیکی (جامعه شناسی) حاصل می آیند.
۲
· برای حلاجی استنتاجی، از متد های مختلف زیر استفاده می شود:
الف
· از متد تجزیه و تحلیل مبتنی بر اسناد (مدارک)
ب
· از متد مشاهده استاتیستی (مبتنی بر آمار و ارقام و غیره)
پ
· از متد های ریاضی
· مراجعه کنید به تجزیه و تحلیل مبتنی بر اسناد (مدارک)، مشاهده استاتیستی (مبتنی بر آمار و ارقام و دیاگرام و غیره)، استاتیستیک
ایستاتیستیک
(علم آمار)
http://mimhadgarie.blogfa.com/post/6962
http://mimhadgarie.blogfa.com/post/6961
۳
· حلاجی استنتاجی با تجزیه و تحلیل اسناد مهم مربوط به عرصه پژوهش و موضوع پژوهش آغاز می شود.
· مثلا با تجزیه و تحلیل مصوبات حزب، برنامه های کارخانه ای و آمار و ارقام و دیاگرام و غیره کارخانه ای.
۴
· کسب اطلاع از بررسی هایی هم که راجع به موضوع مورد نظر و یا راجع به موضوع مشابه آن صورت گرفته اند، به کمپلکس حلاجی استنتاجی تعلق دارد.
۵
· نتایج این مرحله حلاجی استنتاجی باید به فرمولبندی دقیقتر موضوع پژوهش و عرصه پژوهش منجر شوند و خدمتگزار مقوله سازی برای درک داتاهای سوبژکتیو (از طریق پرسش و پاسخ با افراد در فرم های مختلف) و برای تدارک حلاجی استنتاجی محاسبه ای ـ فنی گردند.
۶
· حلاجی استنتاجی، علاوه بر آن، باید با شالوده تئوریکی (مبنا و مقدمات نظری) برای تجزیه و تحلیل کلی موضوع مورد نظر همراه باشد.
۷
· موفقیت هر بررسی سوسیولوژیکی (جامعه شناسی) عمدتا وابسته به این پله و مرحله حلاجی استنتاجی است.
۸
· چون مقوله ها (عام ترین مفاهیم) هر چه دقیق تر باشند و مسائل باز (مسائل هنوز مبهم و محتاج بررسی بیشتر) هر چه کمتر و مسائل بسته (مسائلی که بررسی شان اتمام یافته) هر چه بیشتر باشند، به همان اندازه بهتر و سهل تر می توان حلاجی استنتاجی داتاهای سوبژکتیو را سازماندهی کرد و به مورد اجرا گذاشت.
ادامه دارد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر