برگردان
۱
· منطقه به بزرگ ترین واحد منطقه ای در ساختمان دولت جمهوری آلمان دموکراتیک اطلاق می شود.
۲
· منطقه بنا بر قانونی در رابطه با دموکراتیزاسیون هر چه بیشتر ساختمان ارگان های دولتی و طرز کار این ارگان ها در روستاهای جمهوری دموکراتیک آلمان در سال ۱۹۵۳ بنا بر الزامات اقتصادی، سیاسی ـ دولتی و فرهنگی ساختمان سوسیالیستی به جای دهات سابق، تقسیم بندی شده است.
۳
· هر منطقه به منطقه شهری و منطقه روستایی تقسیم بندی می شود.
· مراجعه کنید به منطقه (Kreis)
۴
· منطقه شهری و روستایی نیز به نوبه خود به شهرها و قصبات تقسیم بندی می شوند.
· مراجعه کنید به شهرها، قصبات
۵
· جمهوری آلمان دموکراتیک از ۱۴ منطقه به شرح زیر تشکیل می یابد:
· کوتبوس، درسدن، ارفورت، فرانکفورت اودر، گرا، هاله، شهر کارل مارکس، لایپزیگ، ماگدبورگ، نئو براندنبورگ، پوتسدام، روستوک، شوه رین، زول
۶
· برلین ـ پایتخت جمهوری آلمان دموکراتیک ـ نیز در ساختمان دولتی آن، منطقه ای محسوب می شود.
۷
· معیار برای تقسیم بندی دولت جمهوری آلمان دموکراتیک به مناطق، قبل از همه، عبارت است از الزامات توسعه بغرنج تعلقات متقابل عرصه های اقتصادی و اداره و پلان بندی مؤثر شهرهای بزرگ و مناطق روستایی.
۸
· عالی ترین ارگان قدرت دولتی در منطقه در چارچوب اداره و پلان بندی دولتی ـ مرکزی (سانترال) مجلس (پارلمان) منطقه است که توسط شهروندان حائز شرایط انتخابات در انتخابات دموکراتیک به مدت ۴ سال برگزیده می شود.
· پارلمانی که برای انجام وظایف خود به انتخاب شورای منطقه و کمیسیون های مربوطه اقدام می کند.
· (قانون اساسی جمهوری المان دموکراتیک ماده ۸۱ و ۸۳)
۹
· به دلیل جایگاه منطقه در ساختمان سیاسی ـ دولتی، مجلس (پارلمان) منطقه و ارگانهایش دارای مسئولیت خاصی در عرصه پلان بندی و تنظیم اقلیمی و اداره و کنترل مؤثر ارگان های قدرت دولتی در مناطق تحت تابعیت خویش است.
۱۰
· وظایف، حقوق و تکالیف منطقه و طرز کار ارگان های قدرت دولتی در منطقه در قانون اساسی جمهوری المان دموکراتیک و اکت های حقوقی آن تعیین شده اند.
پایان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر