۱۴۰۳ اردیبهشت ۱۸, سه‌شنبه

دایرة المعارف مفاهیم محیط زیست (الف) اسید مورچه

 

هیئت تحریریه کلکتیو

برگردان

شین میم شین



 

اسید مورچه

مایعی با بوی گزنده و به شدت سوزنده است.

 

اسید مورچه

قبل از همه در تهیه کائوچو، در کارخانجات رنگ سازی و چرم سازی مورد استفاده قرار می گیرد.

 

اسید مورچه

به دلیل داشتن خواص ضد عفونی کننده به مثابه ماده کنسرو کننده (قابل نگهداری کننده)

برای میوه جات، انواع مختلف آب میوه و فراورده های ماهی مورد استفاده قرار می گیرد.

 

مقررات مواد افزوده (۲۰ ماه دسامبر سال ۱۹۷۷)

 به تعیین جزئیات مربوطه پرداخته است.

 

اسید مورچه

در خانه ضمنا برای از بین بردن آهک  مورد استفاده قرار می گیرد.

 

اسید مورچه غلیظ

به

سوختگی پوست بدن

تحریک مجاری تنفس

در صورت بلعیدن به سوزش های خطرناک

منجر می شود.

 

(اسید مورچه

 از تسلیحات تدافعی گزنه و مورچه ها ست.

مترجم)

 

پایان

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر