پروفسور دکتر گونتر هیدن
برگردان
۳۱
· در دسامبر ۱۹۱۸ در آلمان ـ در جریان انقلاب نوامبر ـ حزب کمونیست آلمان تأسیس می یابد و ملاط تشکیل یک حزب مارکسیستی ـ لنینیستی ریخته می شود.
۳۲
· حزب کمونیست آلمان تحت رهبری ارنست تلمان به حزب توده ای انقلابی و به پیشاهنگ مبارزه به خاطر آزادی اجتماعی و ملی خلق آلمان بدل می شود.
۳۳
· رهبری سوسیال ـ دموکراسی راستگرا ـ اما برعکس ـ نه فقط با چند دسته کردن جنبش کارگری به بورژوازی انحصاری خدمت می کند، بلکه به نماینده دستگاه دولتی سرمایه داری انحصاری بدل می شود و به سرکوب جنبش کارگری انقلابی می پردازد.
۳۴
· رهبری سوسیال ـ دموکراسی راستگرا از همکاری با کمونیست ها در جبهه متحد سر باز می زند و بدین طریق به تضعیف طبقه کارگر می پردازد.
۳۵
· در نتیجه نیروی کافی برای جلوگیری از پیروزی فاشیسم فراهم نمی آید.
۳۶
· حزب کمونیست آلمان با قاطعیت و سرسختی تمام بر ضد فاشیسم به مبارزه برمی خیزد و تلفات سنگینی را متحمل می شود.
۳۷
· سوسیال ـ دموکراسی گرایش نیروهای ضد فاشیستی مبتنی بر عمل مشترک بر ضد فاشیسم هیتلری را ـ حتی در صفوف خود ـ لگدمال می کند.
۳۸
· حزب کمونیست آلمان اما برعکس، در برنامه مصوبه خود در (بروکسل ۱۹۳۵، برن ۱۹۳۹)، در راه برچیدن بساط فاشیسم و بر قراری جمهوری دموکراتیک ضد فاشیستی به مبارزه بر می خیزد و آنتی فاشیست ها و مردم آلمان را به مبارزه فرا می خواند.
۳۹
· پیروزی اتحاد شوروی بر فاشیسم به رشد نیرومند جنبش کارگری انقلابی در همه کشورهای جهان منجر می شود.
۴۰
· و پس از غلبه بر تشتت و تفرقه در جنبش کارگری، راه برای پیروزی انقلاب دموکراتیک خلقی تحت رهبری طبقه کارگر در کشورهای مختلف هموار می شود.
۴۱
· در شرق آلمان، حزب کمونیست و حزب سوسیال ـ دموکرات متحد می شوند و حزب سوسیالیستی متحده آلمان (اس ای دی) تشکیل می یابد.
۴۲
· در جمهوری آلمان دموکراتیک بزرگترین انقلاب در تاریخ آلمان صورت می گیرد.
۴۳
· در سال ۱۹۶۳ پلنوم ششم حزب تشکیل می یابد و برنامه حزب به تصویب می رسد.
۴۴
· «اندیشه اصلی برنامه را آموزه مارکسیستی ـ لنینیستی مربوط به رسالت تاریخی طبقه کارگر ـ به مثابه بانی نظام جامعتی سوسیالیستی و نماینده منافع کل خلق و ملت آلمان تشکیل می داد.»
· (تاریخ جنبش کارگری آلمان، جلد ۸، ص ۴۰۶)
ادامه دارد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر