برگردان
شین میم شین
(۲۰ ماه فوریه سال ۲۰۲۳)
آشپزخانه
۴
باریکه گوشت کبابی
(استیک)
اگر روغنمالی شود و به طرز سبکی پوشانده شود و ۲ تا ۳ روز در یخچال نگهداری شود،
لطیفتر می شود.
بهتر است که گوشت فیله آویزان شود.
چون خیلی از قصابان گوشت خیلی تازه می فروشند.
۵
حواشی باریکه گوشت کبابی
را
همیشه
اندکی ببرید.
تا گوشت در اثر کشیده شدن باد نکند.
قبل از همه
کناره های استیک بدنه و گوشت سرخ کردنی
را
باید برید.
۶
بیفتک
بلافاصله پس از بریدن، باید سرو شود (خورده شود.)
اگر برای گرم نگهداشتنش در فر نگهداری شود،
رنگ گل سرخی اش را از دست می دهد.
۷
گوشت سرخ کردنی کوتاهمدت
را
موقع بر گرداندن
چنگال نباید زد.
چون در این صورت شیره گوشت بیرون می آید و گوشت خشک می شود.
ادامه دارد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر