برگردان
شین میم شین
(۲۰ ماه فوریه سال ۲۰۲۳)
آشپزخانه
۱
گوشت تازه
را
پس از خرید
بلافاصله
روغن بزنید و در ظرفی بگذارید.
آنگاه می توان آن را دو تا سه روز نگهداشت.
۲
گوشت را قبل از سرخ کردن، نباید شست.
اگر بر روی گوشت، تراشه های استخوان وجود داشته باشد،
بشویید، بعد با دستمال و یا کاغذ آشپزخانه خشکش کنید.
۳
گوشت سرخ کرده پوسته لطیفی می گیرد،
اگر عسل مالی شده باشد و بعد یکبار دیگر، با دمای بالا ده دقیقه پخته شود.
ادامه دارد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر