برگردان
۸
· تکانه های نیرومند نوین برای تدارک و فراخوان کنفرانس امنیت اروپا از اجلاس کمیته مشاور دول عضو پیمان ورشو در پراگ با همرأیی قاطع در ۲۶ ماه ژانویه سال ۱۹۷۲ با صدور «اعلامیه مربوط به صلح، امنیت و همکاری در اروپا» تصویب شدند.
۹
· دول عضو پیمان ورشو در این اعلامیه گام های لازم را در راه حفظ امنیت اروپا در زمنیه محتوا و خصلت ماهوی کنفرانس امنیت اروپا برداشتند.
۱۰
· «اصول اساسی کنفرانس امنیت اروپا و روابط میان دول اروپایی» که در اعلامیه فوق الذکر فرمولبندی شده بود، به شرح زیر بوده اند:
الف
· خدشه ناپذیری سرحدات ملی
ب
· صرفنظر از قهر
پ
· همزیستی مسالمت آمیز
۱۱
· مبانی روابط مبتنی همسایگی حسنه و همکاری به نفع صلح، روابط مبتنی بر سودمندی متقابل میان دولت ها، خلع سلاح و حمایت از سازمان ملل متحد، عناصر مهم برنامه کنفرانس امنیت اروپا بوده اند.
۱۲
· کنفرانس امنیت اروپا با تعیین این اصول مربوط به روابط بنیادی میان دولت ها، اولین شالوده آینده گرا را برای «سیستم امنیت اروپا» پیریزی می کند.
· مراجعه کنید به سیستم امنیت اروپا
۱۳
· تدارک و اجرای کنفرانس امنیت اروپا به مطالبه محافل وسیعی از خلق های اروپا مبدل می شود.
۱۴
· سازمان های ملی و قاره ای (اروپایی) هر چه بیشتری به حمایت آشکار از این افکار برمی خیزند.
۱۵
· این حمایت توده ای، خود را به طرز بارزی در گردهمایی (فوروم) افکار عمومی اروپا راجع به امنیت و همکاری در شهر بروکسل (۲ تا ۵ ماه ژوئن سال ۱۹۷۲) نمودار می سازد.
۱۶
· در نتیجه این (و نه فقط این) توسعه، حکومت های دول اروپای غربی و شمالی، تحت تأثیر تغییر تناسب قوا در سطح بین المللی با نتایخ تاریخی مختلف حاصل از روند تشنج زدایی در اروپا به تشکیل کنفرانس امنیت اروپا تمکین می کنند و ایالات متحده امریکا هم بالاخره با تشکیل آن موافقت می کند.
پایان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر