برگردان
۱۸
· در مبارزه در راه اشاعه تئوری مارکسیستی ـ لنینیستی و جهان بینی طبقه کارگر، شعور خودپو که جز مبارزه طبقاتی اقتصادی چیزی در نظر ندارد، به سطح شعور طبقاتی علمی و انقلابی، یعنی به سطح آگاهی ارتقا داده می شود.
· مراجعه کنید به شعور طبقاتی
شعور طبقاتی
http://mimhadgarie.blogfa.com/post/2976
۱۹
· آگاهی برای طبقه کارگر، پیش شرط صرفنظرناپذیری برای پیروزی اش در مبارزه انقلابی و برای واقعیت بخشی کامل به رسالت تاریخی اش بوده و است و خواهد بود.
۲۰
· به قول لنین، «بدون تئوری انقلابی، پراتیک انقلابی هم نمی تواند وجود داشته باشد.»
۲۱
· تحت شرایط سرمایه داری انحصاری ـ دولتی نیز موفقیت جنبش کارگری قبل از همه وابسته به غلبه بر ایده ئولوژی بورژوایی با آگاهی سوسیالیستی است.
۲۲
· استقرار سوسیالیسم به معنی تغییر اساسی تعیین کننده در گذار از خودپویی جامعه طبقاتی به آگاهی بر روند حیاتی در فرماسیون کمونیستی جامعه است.
۲۳
· با تصاحب وسایل تولید توسط جامعه و با جایگزینی آنارشی (هرج و مرج) تولید با سازمان آگاهانه مبتنی بر پلان بندی، انسان ها به قول انگلس، برای اولین بار در تاریخ، اربابان آگاه و واقعی طبیعت می گردند.
· برای اینکه و از این طریق که اربابان جامعتیت (جامعتی گشتن) خود می گردند.
· قوانین کنش جامعتی خودشان که تا آن زمان به عنوان قوانین طبیعی بیگانه و غالب بر انسان های تماشاگر تصور می شدند، توسط انسان ها با شناخت کامل به کار بسته می شوند و بدین طریق تحت سلطه انها قرار می گیرند.
۲۴
· تنها از این به بعد است که انسان ها، تاریخ خود را خودشان با آگاهی کامل می سازند.
ادامه دارد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر