پروفسور دکتر ولفگانگ پطر ایش هورن
برگردان
شین میم شین
۱
· انترناسیونالیسم سوسیالیستی اصل بنیادی و مهم سیاست و ایدئولوژی جنبش انقلابی کارگری و احزاب مارکسیستی ـ لنینیستی در روابط میان دول اردوگاه سوسیالیستی، در فعالیت عملی و در شعور انقلابیون پرولتری و سوسیالیست ها ست.
۲
· اصل انترناسیونالیسم سوسیالیستی توسط مارکس و انگلس به طور علمی اثبات و در شعار مبارزه طبقاتی «کارگران همه کشورها متحد شوید!» جمع بندی شده است.
۳
· این اصل توسط جنبش مارکسیستی ـ لنینیستی در مطابقت با شرایط تاریخی مبارزه طبقاتی و به ویژه در مطابقت با پیشرفت های سوسیالیسم جهانی توسعه بیشتر یافته و غنی تر شده است.
۴
· اصل انترناسیونالیسم سوسیالیستی مبتنی است بر معارف تئوری مارکسیستی ـ لنینیستی راجع به تاریخ و مبارزه طبقاتی برای تغییر سوسیالیستی جامعه.
معارف مهم کنونی در رابطه با انترناسیونالیسم سوسیالیستی
۱
· کلیه مسائل مهم تاریخی در دوران کنونی، عبارتند از مسائل مبارزه طبقاتی میان طبقه کارگر و زحمتکشان از سوئی و طبقه سرمایه داران از سوی دیگر.
۲
· بعد ازانقلاب سوسیالیستی اکتبر این مبارزه طبقاتی به مبارزه میان سیستم اجتماعی سوسیالیستی در وحدت با طبقه کارگر و زحمتکشان جهان ازسوئی و نیروهای سیستم امپریالیستی از سوی دیگر بدل شده است.
۳
· منافع مشترک تاریخی (عام) سیستم جهانی سوسیالیستی، طبقه کارگر بین المللی و توده های مردم همه کشورها نسبت به منافع لحظه ای خاص زحمتکشان کشورهای منفرد تقدم دارند.
۴
· پیروزی زحمتکشان در سراسر جهان و در هر کشور منفرد ـ اصولا ـ وابسته است به همبستگی و همیاری متقابل میان نیروهای دموکراتیک و سوسیالیست در سراسر جهان.
۵
· مهمترین ضامن پیشرفت تاریخی در جهان و درکشورهای منفرد در عمل مشترک، سازمان یافته در جبهه متحد احزاب کمونیستی و کارگری همه کشورها و همزمان در مطابقت با شرایط تاریخی و ملی هر کشور نهفته است.
مطالبات انترناسیونالیسم سوسیالیستی
۱
· در ارزیابی کلیه حوادث و در تصمیمگیری نسبت به مسائل مختلف سیاسی، همیشه باید از موضع طبقه کارگر بین المللی و از توسعه و تحکیم سیستم جهانی سوسیالیستی حرکت کرد.
۲
· باید از زحمتکشان و خلق هائی که در راه رهایش اجتماعی و ملی خود مبارزه می کنند، به طور همه جانبه پشتیبانی کرد.
۳
· باید همه اقدامات ما در جهت ناکام ساختن توطئه های قدرت های امپریالیستی علیه دستاوردهای سوسیالیستی و دموکراتیک در جهان و یا در کشورهای منفرد باشد.
۴
· ما باید کردوکار سیاسی، ایدئولوژیکی و غیره جنبش دموکراتیک و کارگری را در هر کشور چنان گسترش دهیم که آن ـ در وهله اول ـ خادم نیازهای سیستم جهانی سوسیالیستی، طبقه کارگر و زحمتکشان در سراسر جهان باشد.
۵
· وحدت و همبستگی سیستم جهانی سوسیالیستی و همبود خلق ها به مثابه سنگر اصلی دفاع از صلح، دموکراسی و سوسیالیسم در جهان و حامی توسعه کشورهای سوسیالیستی باید همه جانبه تحکیم شود و توسعه کشورهای منفرد سوسیالیستی تسریع گردد.
۶
· ما باید وحدت و قاطعیت جنبش کمونیستی را بر مبنای مارکسیسم ـ لنینیسم حفظ کنیم و گسترش دهیم.
۷
· آماج اصلی و تعیین کننده انترناسیونالیسم سوسیالیستی که منافع کلیه گرایشات سوسیالیستی، صلح خواه و دموکراتیک در جهان را در خود منسجم می سازد، عبارت از پیوند تنگاتنگ کلیه توانائی های اقتصادی، سیاسی، ایدئولوژیکی، فکری و نظامی کشورهای سوسیالیستی و کلیه نیروهای سوسیالیستی در جهان برای تغییر تناسب قوا به نفع صلح و سوسیالیسم.
اصل انترناسیونالیسم سوسیالیستی
۱
· اصل انترناسیونالیسم سوسیالیستی شامل اصول دموکراتیک عام برابرحقوقی و احترام متقابل ملل و همچنین برقراری رابطه صلح آمیز میان آنان می شود.
۲
· اصل انترناسیونالیسم سوسیالیستی این اصول دموکراتیک عام را تدقیق می بخشد، به آنها محتوای طبقاتی مشخص می بخشد و به تعریف مقام و اهمیت آنها می پردازد.
۳
· اصل انترناسیونالیسم سوسیالیستی اصل اساسی مارکسیسم ـ لنینیسم در زمینه مسئله ملی است.
۴
· اصل انترناسیونالیسم سوسیالیستی مخالف سرسخت اصل ناسیونالیسم ارتجاعی بورژوائی، شووینیسم، کینه نژادی و یاوه های مبتنی بر جهان وطنی است.
۵
· اصل انترناسیونالیسم سوسیالیستی صحت خود را در مبارزه علیه نظام اجتماعی سرمایه داری، در مبارزه علیه جنگ های امپریالیستی، در مبارزه برای برقراری حاکمیت طبقه کارگر، در مبارزه برای ساختمان سوسیالیسم، در مبارزه برای توسعه و تحکیم همبود دول سوسیالیستی و همبود خلق ها نشان داده است.
۶
· از این رو ست که هدف اصلی مبارزات ایدئولوژیکی ضد سوسیالیستی امپریالیسم به گور سپردن انترناسیونالیسم (به ویژه وحدت و یکپارچگی کشورهای سوسیالیستی و احزاب مارکسیستی ـ لنینیستی) و نشاندن ناسیونالیسم بورژوائی و آنتی کمونیسم به جای آن است.
۷
· حفظ و پیشبرد اصل انترناسیونالیسم سوسیالیستی یکی از اصلی ترین وظایف جنبش دموکراتیک و سوسیالیستی در سراسر جهان و یکی از تعیین کننده ترین وظایف سیاسی، ایدئولوژیکی و جهان بینانه دوران کنونی به ویژه در تربیت انسان سوسیالیستی است.
پایان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر