پروفسور دکتر
ولفگانگ ایشهورن
اریش هان
مانفرد پوشمن
روبرت شولتس
هورست تاوبرت
و
(۱۹۶۹)
برگردان
شین میم شین
انقلاب علمی و فنی
۵۹
· انقلاب علمی و فنی در سوسیالیسم، تحت شرایط ساختمان و استکمال سیستم اجتماعی کلی این فرماسیون اقتصادی ـ جامعتی، نخست سلسله ای از روندها را در درون طبقه کارگر، به انضمام شرایط فنی و علمی آن در برمی گیرد.
۶۰
· این عبارت است از کلیه تغییرات کیفی در تولید سوسیالیستی که که مستقیما منجر بدان می شوند که کردوکار تولیدی بیواسطه طبقه کارگر از عنصر مبتنی بر سیستم تکمیلی به کار مسلط بر کل روندهای تولیدی مبدل شود.
۶۱
· برای نیل به این هدف، زحمتکشان باید در توسعه فراتر الزامات انقلاب علمی و فنی بر طبق محل کار خود به کار علمی خلاق و به کار مشترک با کلیه زحمتکشان شریک در فراورده ها از پژوهشگر تا قطعات فراورده آور (آورنده قطعات مربوط به فراورده معین) قادر گردند.
۶۲
· کش و قوس بنیادی میان تناسب کردوکار خلاق و کردوکار کلیشه ای به کمک حلاجی داتاها و اوتوماسیون صورت می گیرد.
مراجعه کنید
به
اوتوماسیون
http://mimhadgarie.blogfa.com/post/8403
۶۳
· مکانیزاسیون و اوتوماسیون تار و پودی (سراسری) روندهای تولیدی بغرنج در صنعت و تدارکش در رشته های صنعتی در دهه های اخیر در کانون تلاش های مربوط به واقعیت بخشی به مبانی انقلاب علمی و فنی در جمهوری دموکراتیک آلمان قرار داشته اند.
۶۴
· انقلاب علمی و فنی در جمهوری دموکراتیک آلمان می تواند در مراحل بعدی به رشته های تعیین کننده اقتصاد ملی بسط یابد.
· از ان جمله اند رشته های ساختمانی و حمل و نقل و همچنین کشاورزی.
۶۵
· مشخصه این روند عبارت خواهد بود از گذار به استفاده بغرنج از سیستم های تولیدی به طرز اوتوماتیکی هدایت و تنظیم شونده در اکثریت کلیه روندهای جامعتی ـ تولیدی.
ادامه دارد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر