هیئت تحریریه کلکتیو
برگردان
۱
· بحران عمومی سرمایه داری به بحران همه جانبه سیستم جامعتی سرمایه داری اطلاق می شود که برای بورژوازی غیرقابل غلبه است.
۲
· بحران عمومی سرمایه داری همه کشورها را و همه عرصه های حیات جامعتی در کاپیتالیسم (سرمایه داری) را در برمی گیرد:
الف
· عرصه اقتصاد را
ب
· عرصه سیاست را
پ
· عرصه فرهنگ را
ت
· عرصه ایده ئولوژی را
ث
· عرصه اخلاق (اتیک) و غیره را.
۳
· بحران عمومی سرمایه داری در برگیرنده مقطع زمانی تاریخی وجود سرمایه داری است که در آن، روند سرنگونی و تعویض انقلابی اش توسط سوسیالیسم و کمونیسم در مقیاس جهانی به طور قانونمندی صورت می گیرد.
۴
· بحران عمومی سرمایه داری نتیجه تشدید (اوج گیری) کلیه تضادهای خاص سرمایه داری در مرحله امپریالیستی اش، قبل از همه نتیجه تشدید تضاد اصلی سرمایه داری، یعنی تضاد میان پرولتاریا و بورژوازی، تضاد میان قدرت های امپریالیستی و مستعمرات و کشورهای وابسته و تضاد میان خود دول امپریالیستی است.
۵
· قانون عینی توسعه ناهمگون سرمایه داری سبب می شود که شرایط اوبژکتیو (عینی) و سوبژکتیو برای گذار از سرمایه داری به سوسیالیسم، نه همزمان در همه کشورهای سرمایه داری، فراهم آیند.
۶
· میان پیروزی سوسیالیسم در یک کشور واحد و پیروزی سوسیالیسم در مقیاس جهانی دوره تاریخی طولانی ئی قرار دارد که که در جریان آن تناسب بین المللی قوا میان سوسیالیسم و سرمایه داری، در نتیجه مبارزه سه جریان اصلی انقلابی دوران ما یعنی سیستم سوسیالیستی جهانی، جنبش بین المللی کارگری و جنبش رهایی بخش ملی خلق ها به طرز قانونمند و مستمری به نفع سوسیالیسم تغییر می یابد.
· مراجعه کنید به کاپیتالیسم (سرمایه داری)، تضادهای اصلی سرمایه داری، قانون توسعه اقتصادی و سیاسی ناهمگون، سیستم سوسیالیستی جهانی، جنبش کمونیستی جهانی، جنبش رهایی بخش ملی، دوران گذار از سرمایه داری به سوسیالیسم.
ادامه دارد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر