پروفسور دکتر
ولفگانگ ایشهورن
اریش هان
مانفرد پوشمن
روبرت شولتس
هورست تاوبرت
و
(۱۹۶۹)
برگردان
شین میم شین
انقلاب علمی و فنی
ادامه
۴۸
· واقعیت بخشیدن به امکانات انقلاب علمی و فنی و حل کلیه تضادها و تعارض ها در نظام جامعتی سوسیالیستی هم مستلزم زحمات فراوان است.
۴۹
· این امکانات اما با قانونمندی های توسعه فرماسیون اقتصادی سوسیالیستی مطابقت دارند.
· (یعنی بر خلاف نظام جامعتی کاپیتالیستی منافات ندارند. مترجم)
۵۰
· بر آمدن از عهده الزامات انقلاب علمی و فنی، شرط لازم برای ساختمان (بنای) نظام جامعتی نوین و برای هموارسازی راه نسل های آتی به سوی جامعه بی طبقه و تدارک آن جامعه است.
۵۱
· انقلاب علمی و فنی در کل سیستم نیروهای مولده جمهوری آلمان دموکراتیک با تشکیل شرایط اجتماعی، فنی، علمی و ایده ئولوژیکی (به انضمام شرایط سازمان و اقتصادی) شاخصی برای گذار به استفاده بغرنج از سیستم های تولیدی اوتوماتیزه گشته محسوب می شود.
۵۲
· این قبل از همه، مستلزم شرایط لازم برای استفاده از سیستم های تکمیل به طور اوتوماتیکی هدایت شونده در کل زنجیر تکنولوژیکی و همکاری اکتیو کلکتیوها و بریگاد های (گردان های) زحمتکشان در تدارک علمی و فنی تکمیل و استفاده فراگیر و همه جانبه از حلاجی الکترونیکی داتاها برای تشکیل سیستم های تولیدی اوتوماتیزه گشته در کلیه حوزه های تولید از پژوهش تا تکمیل ، از حاملین تا مولدین نهایی و همچنین تا رهبری (هدایت) کلیه روندهای تولید و بازتولید.
۵۳
· این تکالیف و وظایف، بخش مهم راسیونالیزاسیون سوسیالیستی بغرنج را تشکیل می دهند که در برگیرنده کلیه روندهای لازم به فشرده سازی تولید و بازتولیدند.
ادامه دارد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر